Poštovani,

Pozivamo vas na dvodnevnu gestalt radionicu: “Svjesnost selfa kroz integracije, self-skulpura u gestalt terapiji”

koja će se održati u Zagrebu 5 i 6.12.2015.

Voditeljice radionice su iskusne trenerice , supervizorice i gestalt psihoterapeutkinje  Mr. Snezana Andreeva ECP,ECGT klinička psihologinja i Lidija Popčeva ECGT, psihologinja iz Makedonije.

O samoj radionici ;

U gestalt psihoterapeutskom procesu koriste se razne tehnike uz čiju pomoć se omogučava razvijanje svjesnosti o tome što se događa i čega smo svijesni “ovdje i sada”. Jedna od tehnika je i “eksperiment” sa kojim se omogućava osobi da istražuje svoj self, svoje kontakte i granice. Kroz taktilnu ekspresiju učesnici radionice imati će mogućnost stupanja u kontakt sa svojim: emocionalnim, tjelesnim, in- telektualnim, socijalnim i spiritualnim postojanjem.

Sve ovo se krece u smjeru osvještavanja vlastitog funkcioniranja, održavanja i uspostavljanja osobnog bal- ansa. Osoba je u ravnoteži kada je integrirana, kada je u kontaktu sa sobom, u dobrom kontaktu sa drugim osobama i ima dobre odnose sa sobom i drugima. Kroz kontakte sa sobom, svojim aspektima preko art ekspresije i korištenja papira kao materijala za skulpturu proširit će stupanj svjesnosti vlastite integracije.

Voditeljice radionice:

Mr. Snežana Andreeva, klinički psiholog, Gestalt psihoterapeutkinja, trener i supervizor u TI GESTALT CENTER Mladen Kostika, ASPEKTI Skoplje i Gestalt Centar Beograd. Psihoterapeut u prvom Obiteljskom Centru za nasilje u obitelji. EAGT certi- fikat, licenca psihoterapije iz komore psihologa u Makedoniji, član EAP, EMDR ter- apeut. Više od 2000 seansa individualni rad s klijentima i više od 700 održanih psiholoških radionica.

Lidija Popceva, Gestalt terapeut, trener i supervizor u TI GESTALT CENTER Mladen Kostika, ASPEKTI Skoplje i Gestalt centra Beograda u Beograd, EAGT certifikat, licence psihoterapije od komore psihologa iz Makedonije, član EAP, član Izvršnog odbora Makedonske Udruge za psihoterapiju (MPA), su- dionica u raznim projektima u području mentalnog zdravlja i prevencije. Dugogodišnje iskustvo u individualnoj i grupnoj psihoterapiji i savjetovanju.

Uvijet za sudjelovanje na radionici:

U radionicu se mogu uključiti gestalt psihoterapeuti ili studenti gestalt psihoterapije te svi završeni stručnjaci i studenti ( studenti 3 godišnjih i petogodišnjih programa) iz područja bihevioralnih znanosti koji se bave savjetodavnim i terapijskim radom u svom poslu (psiholozi,socijalni rad- nici, logopedi, rehabilitatori, socijalni pedagozi, radni terapeuti, psihijatri, pedagozi kao i psihoterapeuti, coachevi i supervizori). Svaki sudionik nakon završetka radionice dobiva certifikat o sudjelovanju kojeg izdaje tvrtka Dugan d.o.o..

Maksimalan broj sudionika:15

Prijava na radionicu:

Slanje popunjenog obrasca prijavnice koji se nalazi na poveznici –  PRIJAVNICA SELF SKULPTURA 56122015 na e mail adresu: duganv@gmail.compage4image7824 page4image7984

Mjesto odvijanja radionice: Zagreb

Trajanje radionice: Subota: od 9:00 do 18:00 Nedjelja: od 9:00 do 18:00 Cijena radionice: 1.200,00 kn

page4image12464

Plativo u dva obroka (po 600,00 kn, prvi do 25.11.2015 a drugi do 4.12.2015) ili jednokratno.

Iznos se uplaćuje na račun tvrtke Dugan d.o.o. za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala kod

ZABE – Dugan d.o.o. – za poticanje osobnih, obiteljskih i organizacijskih potencijala OIB 86348113603

Zagrebačka banka d.d., ŽR 2360000-11020509

Sve dodatne informacije možete dobiti na mail duganv@gmail. ili na web stranicama www.dugan.hr ili na 091 1114112.

Vidimo se na radionici i srdačan pozdrav!

Za Dugan d.o.o:

mr.sc.Velimir Dugandžić, ECGT,ECP

Certificirani psihoterapeut i supervizor

Punopravni član EAP- European Association for Psychotherapy
Punopravni član EAGT – European Association for Gestalt Therapy
Punopravni član HDSOR – Hrvatsko Društvo za Superviziju i Organizacijski Razvoj Punopravni član DGIPH – Društva Gestalt i Integrativnih Psihoterapeuta Hrvatske Punopravni član SPUH – Saveza Psihoterapijskih Udruženja Hrvatske