Poštovani,

obaviještavamo Vas da će se 7 i 8 .07.2012. u Zagrebu održati besplatna iskustvena dvodnevna radionica iz “Clinical Expressive Arts Therapy”  koju će voditi dr.Avi Goren Barr iz Tel Aviva   www.dravigb.com .

Radionica je zamišljena kao uvodna radionica za sve zainteresirane za uključivanje u dvogodišnju edukaciju iz Clinical Expressive Arts Therapy u Hrvatskoj koja počinje u listopadu u Zagrebu. Pojedinosti o edukaciji detalja možete pročitati u brošuri  - Prvi puta u Hrvatskoj 2 godišnji intenzivni edukacijski program CEAT FINAL .

Besplatna iskustvena radionica je namjenjena svim zainteresiranim  stručnjacima i studentima iz područja bihevioralnih znanost- psiholozi,socijalni radnici, logopedi, rehabilitatori, socijalni pedagozi, radni terapeuti, psihijatri, pedagozi kao i psihoterapeuti, supervizori i coachevi .

Kako bi sudjelovali na dvodnevnoj besplatnoj iskustvenoj radionici potrebno je poslati mail sa podacima i  rezervirati svoje mjesto u grupi. Maximalan broj sudionika je 25.

Radionica je zamišljena kao 8 satni iskustveni trening prožet eksperimentalnim i teoretskim sadržajima  ( svaki dan 4h).

Točno mijesto odvijanja radionice biti će objavljeno naknadno.

Potrebno je poslati mail sa slijedećim podacima: ime i  prezime, struka, kontakt telefon na  adresu e-pošte: arttherapydugan@gmail.com