Obavještavamo Vas da tvrtka Dugan d.o.o. u suradnji sa Pučkim otvorenim učilištem Varaždin pokreće ciklus mjesečnih besplatnih predavanja vezanih uz područje mentalnog zdravlja, odnosa, poboljšanja kvalitete života, iniciranja promjena u privatnom, obiteljskom i poslovnom okruženju. Inicijativa je pokrenuta od strane tvrtke Dugan d.o.o. a inicijativu je sa razumjevanjem podržalo Pučko otvoreno učilište u Varaždinu čija svrha se od samog osnivanja davne 1917 godine poklapa sa ciljem organizacije ciklusa predavanja vezanih uz razvoj pojedinca i jačanje svjesnosti na razini lokalne zajednice. Predavanja de se održavati jednom mjesečno, a držati će ih razni stručnjaci iz područja društveno humanističkih znanosti (socijalni pedagozi, psiholozi, psihijatri, socijalni radnici, psihoterapeuti i drugi stručnjaci) iz Hrvatske i inozemstva.

Cilj ciklusa predavanja je senzibilizirati širu društvenu kao i stručnu javnost na području Varaždina i Varaždinske županije za teme koje se odnose na poboljšanje kvalitete života pojedinca i šire društvene javnosti kroz predavanja pouzdanih i priznatih stručnjaka.

Prvo u nizu predavanja održati de se 16.2.2010. u velikoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Varaždinu (Halerova aleja 1/II, Varaždin) sa početkom u 18:00 sati.

Ulaz je besplatan za sve zainteresirane, a tema prvog predavanja vezana je uz suvremene teorije odnosa u braku, među partnerima, u ljubavnim vezama i ostalim intimnim odnosima koju vrlo suvremeno i utemeljeno pojašnjava „Imago teorija odnosa“. Imago je ujedino i psihoterapijski pravac koji je i sama Oprah Winfrey prije dvije godine promovirala u svojoj emisiji “Oprah show“. Predavanje de održati Ljiljana Bastajić, dr. Psihijatar, psihoterapeut, EAP. Doktorica Bastajić je iskusan obiteljski, gestalt i imago psihoterapeut sa Europskim certifikatom za psihoterapiju, a ujedno je i gestalt trener i Imago trener. Već dulji niz godina radi u privatnoj praksi sa klijentima i vodi gestalt poslijediplomski specijalistički studij kao i specijalizaciju za Imago terapeute. Molimo Vas da objavite ovu informaciju putem Vašeg medija i na taj način podržite neprofiitnu inicijativu ciklusa besplatnih predavanja.

Više informacija o Imago terapiji odnosa možete nadi na web stranici Društva Imago terapeuta Hrvatske (DITH)

Plakat za predavanje možete preuzeti ovdje.