Poštovani!

U letku u prilogu možete pogledati najavu i program CPD radionica, treninga i edukacija koje organizira i/ili provodi tvrtka Dugan d.o.o. u periodu 2012-2014.

Tvrtka Dugan d.o.o. objavljivat će svakih nekoliko mjeseci info letak sa obavijestima o novostima vezanim uz radionice, CPD treninge, edukacije i profesionalne programe .

Novosti su u kratko:

  • Relational Body Psychotherapy – CPD training tijekom 2012.
  • Sistemic Gestalt Coaching – Generation  NEXT 2011 -2012  završava, primaju se mailovi zainteresiranih za generaciju u 2013. – ako ste zainteresirani za upis ovog vrijednog   teoretsko iskustvenog treninga upite šaljite na duganv@gmail.com
  • Prvi puta u Hrvatskoj dvogodišnji intenzivni edukacijski program iz Clinical Expressive Arts Therapy u suradnji sa Expressive  Arts and Psychology in Action iz Izraela koji će voditi dr. Avi Goren Barr klinički i edukacijski psiholog, certificirani i registrirani art terapeut i master u primjeni psihologije u psihodinamskoj art terapiji.
  • Prvi puta u Hrvatskoj renomiran svijetska Gestalt psihoterapeutkinja i trenerica Lyanne Jacobs Ph.D. sa naprednim intenzivnim dvodnevnim treningom “Gestalt Therapy as a Relational Process” 2013. u Zagrebu i Zadru.

Pogledajte detalje u PDF. letku  - PROGRAM RADIONICA DUGAN D.O.O. 2012 2013 info letak 1- 2012 :)