Poštovani!

Pozivamo Vas da se prijavite i sudjelujete na  tjelesno – geštalt orjentiranoj psihoterapijskoj radionici ” Tijela u psihoterapijskom odnosu” koji će voditi mr.sc. Velimir Dugandžić, prof. ECP, koja će se održati 10. i 11.05.2014 u Rijeci u organizaciji tvrtke Ask –  edukacija, savjetovanje i edukacije iz Rijeke.

Na ovoj radionici  polaznici će istraživati mogućnosti međusobnih odnosa i svijest o fizičkoj prisutnosti. Prepoznavat će prisutnost i svjesnost vlastitih fizičkih aspekata selfa  u odnosu na druge u određenom kontekstu (geštalt  polju).

Sudionici će istraživati i usvajati fokusiranje svjesnosti na vlastite senzacije, osjete, emocije  i misaone procese  dok su u kontaktu i odnosu s drugima te naučiti  kako pritom mogu svjesno pratiti i  samoregulirati sebe.

Jedno od pitanja s kojima ćemo se baviti tijekom vikenda je:

„Kako koristim svoje tijelo da bih podržavao/la promjenu i prihvaćao/la ono što je „ovdje i sada“ u psihoterapijskom odnosu?

Radionica ja namijenjena završenim psihoterapeutima i edukantima, zatim stručnjacima pomagačkih profesija koji su u okviru svoje djelatnosti direktno uključeni u savjetodavni ili psihoterapijski rad, odnosno imaju iskustva iz istog.

Trajanje radionice: subota, 10.05.2014. od 10,00 do 19,00 sati sa stankom  za ručak od 13,00 do 14,30 sati i nedjelja 9,00 do 14,00 sati.

Kotizacija iznosi 600 kn.

Broj sudionika je ograničen na 16 osoba.

Prijave i više informacija na: tanja.stanicbrdar@gmail.com ili 091 3333113.

Više detalja o samoj radionici možete pročitati u letku  Rijeka CPD radionica svibanj 2014 FINAL