Dođite i poslušajte psihoterapeute i konzultante različitih psihoterapeutskih i coaching škola okupljene na jednom mjestu, u jednom danu!

Vrhunski stručnjaci različitih profila govorit će o temama koji sve više zaokupljaju našu pažnju poput prevladavanja stresa, komunikacije s partnerima, prijateljima i kolegama, odnosa s djecom i sl.

Cilj konferencije je podizanje razine svijesti o tome kako ciljno orijentirana terapija i coaching mogu u relativno kratkom vremenu doprinijeti poboljšanju zdravlja i kvalitete života. Istraživanja su pokazala da danas gotovo svaki četvrti čovjek ima simptome koji su posljedica pojačanog stresa i ubrzanog načina života, a koji ga ograničavaju u svakodnevnom funkcioniranju. Nažalost, većina ljudi ne zna da postoji rješenje. Slijedom navedenog, namjera ove konferencije je informirati i educirati građane kako je moguće podići razinu kvalitete života te ostvariti visoku razinu mentalnog i fizičkog zdravlja. Budući da su um i tijelo dio istog sustava, zdravlje podrazumijeva konstantnu brigu o jednom i drugom. Rad na sebi uz pomoć stručnjaka iz različitih područja osobi može pomoći da nauči nešto više o sebi i drugima, realizira neki svoj cilj i projekt, brže uči i bolje napreduje u profesionalnoj, sportskoj ili nekoj drugoj aktivnosti te pronađe nove strategije za uspješnije funkcioniranje u ulozi roditelja, bračnog partnera i sl. Danas postoji čitav niz terapijskih pristupa, koji su usmjereni na stjecanje uvida u vlastite motive i nagone, konflikte, mijenjanje emocionalnih reakcija te promjenu ponašanja. Na konferenciji ćemo predstaviti najnovija saznanja i najuspješnije tehnike pomoći i samopomoći. Sudionici će imati priliku i upoznati terapiju plesom, igrom, filmom i glazbom.

Konferencija će se održati 13. svibnja 2011. godine u Hotelu Dubrovnik, Ljudevita Gaja 1, Zagreb od 15:00 do 22:00 sata Kotizacija: 120,00 kuna

Obvezne prijave radi rezervacije mjesta molim proslijediti na:

jelena@centarproventus.hr; 091 5200 005 / Jelena kontakt@partusedukacija.com; 091 3260 600 / Mirta

Izvor: http://www.vasezdravlje.com/obavijesti/opsirnije/495/